Trudnica koja je skočila s drugog sprata nije životno ugrožena: Nemam snage da govorim, pustite me da odmaram

Kurir 03.08.2019 17:57
Trudnica koja je skočila s drugog sprata nije životno ugrožena: Nemam snage da govorim, pustite me da odmaram


Trudnica iz Prokuplja, koja je, bežeći od muža, skočila s drugog sprata zgrade u kojoj su živeli, operisana je u Nišu i ni ona ni beba nisu životno ugrožene.Trudnica M. S. (25) je prilikom skoka zadobila teže povrede skočnog zgloba, a zbog opšteg stanja prevežena je iz prokupačke bolnice u niški Klinički centar gde je smeštena na Odeljenje ortopedije.

Uplakana trudnica M.S. (25) u sedmom mesecu trudnoće koja je oko ponoći 3. avgusta skočila sa drugog sprata ne bi li pobegla od muža nasilnika u Prokuplju, nije htela da ispriča očigledno svoju tužnu priču medijima jer koliko je potrebno mladoj osobi da trpi torturu da bi se odlučila na takav skok.

U sobi na Klinici za ortopediju Kliničkog centra u Nišu je sama smeštena. Pored nje je voda za osveženje i mobilni telefon.

- Nemam snage da govorim. Pustite me samo da se odmorim - kratko nam je rekla ova mlada žena koja je prekrila rukama lice kako joj se ne bi videle uplakane oči.

Ova trudnica supermen je pod budnim okom lekara koji su ranije izjavili da plod nema nikakvih povreda od majkinog skoka, a ona je polomila skočni zglob na desnoj nozi što je u odnosu na okolnosti, ne tako krupna povreda. 

Majka M.S. je doživela veliki stres. Pregledana je detaljno i sada se oseća stabilno.

Njen nevenčani suprug D.Ć. je zadržan posle intervencije policije na 48 sati. 

Trudnicu je u bolnicu je doveo uopravo muž. 

Kako je ispričala policiji i lekarima njih dvoje su se posvađali i D. Č. je fizički nasrnuo na nju. M. S. je rekla da je ona u strahu počela da beži od pomahnitalog supruga i, kako nije imala kud, skočila je kroz prozor sa drugog sprata!

Samo pukom srećom nije zadobila teške povrede, i beba je dobro!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak