Nakon užasnog zločina u Španiji, Srbin dao šokantnu izjavu: Drug ga klao, a on ga brani

Pink 03.08.2019 14:10
Nakon užasnog zločina u Španiji, Srbin dao šokantnu izjavu: Drug ga klao, a on ga brani


Španska policija saslušala je napadača i žrtvu, a obojica su tvrdila da se poznaju ceo život. Žrtva branila napadača: "Volim ga kao brata"...Jezive scena nasilja iz španskog letovališta Kosta del Sok obišle su čitav svet! Naime, Srbin je uhapšen jer je bukvalno nožem klao svog druga, takođe Srbina, na terasi hotela, a sve se dešavalo pred gomilom turista koji su zapanjeno gledali nemilu scenu.

Španski portal hvali akciju organa reda koji su spasili taoca od naoružanog “manijaka”, dok motivi napada nisu poznati.

Kako su preneli španski portali, sumnja se da je povod za krvoproliće bio to što je osumnjičeni muškarac posumnjao da ga supruga vara s prijateljem, odnosom s čovekom koga je pokušao da prekolje.

- U apartmanu koji gleda na luku Dukesa duže vreme boravio je napadač sa suprugom i njihovim prijateljem. Izgleda da je on počeo da veruje da mu žena i drug rade iza leđa, odnosno da su se upustili u ljubavnu aferu. Zbog toga je navodno izgubio razum i najpre počeo da divlja po sobi - pišu mediji i dodaju da je žena nekako uspela da pobegne iz sobe, ali da cimer nije bio te sreće.

- Njega je praktično uzeo kao taoca. Izveo ga je na terasu i pred zaprepašćenim turistima počeo da mu seče grlo. Krv se slivala niz čovekove gole grudi, a napadač je sve vreme mlatio nožem, vikao i gestikulirao. Govor tela mu je bio takav kao da nešto objašnjava. Pokazivao je rukom na prijatelja i mlatarao... Videlo se da je van sebe. S druge strane, žrtva je mirno stajala, vezanih ruku i očiju i spuštene glave. Horor - ispričao je očevidac.

Prvi rezultati istrage pokazuju da su policajci uspeli da uđu u sobu užasa zahvaljujući supruzi osumnjičenog.

- Ona se u dogovoru s policijom kroz prozor ušunjala u apartman i otvorila im vrata. Policajci su tada uleteli i razoružali pomahnitalog Srbina - kaže izvor.

Kako mediji nezvanično saznaju, uhapšeni i povređeni su saslušani u policiji, gde su navodno ispričali da su godinama dobri prijatelji.

- To je moj prijatelj! Volim ga kao brata i ne znam šta mu se desilo. Mnogo mi je pomogao u životu. Siguran sam da nije hteo da me ubije. Verovatno mu je neko sipao nešto u piće zbog čega je povileneo i počeo da me optužuje - navodno je rekao policajcima povređeni muškarac. On nije želeo da tereti svog zemljaka, već ga je sve vreme pravdao.   

Snimak možete pogledati OVDE. UPOZORAVAMO DA JE SADRŽAJ UZNEMIRUJUĆ


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak