Životi Sare, Ivane, Tanje i Miodraga nestali u trenu: Novi detalji nesreće u kojoj je stradalo 4 mladih

Telegraf 01.08.2019 13:55
Životi Sare, Ivane, Tanje i Miodraga nestali u trenu: Novi detalji nesreće u kojoj je stradalo 4 mladih


Istraga nakon teške saobraćajne nesreće i smrti četvoro mladih iz okoline Šapca vodi se i dalje. Kako "Blic" saznaje, na mestu udesa nisu vidljivi tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je Maja L. (20) koja je upravljala automobilom - zaspala!Nesreća u kojoj su život izgubili Sara Lolić (18), Tanja Lacković (18), Ivana Bogunović (20) i Miodrag Jovičić (19) dogodila se na pravoj deonici puta, na kojoj nema krivina.

Automobil "ford fijesta" kojim je upravljala Maja L, jedina preživela u ovoj nesreći, najpre je udario u zemljani deo pored puta, a onda se nekoliko puta prevrnuo i na kraju, stranom vozača, udario u stub javne rasvete. Pretpostavlja se da se automobil kretao velikom brzinom jer je u stub udario na visini preko dva metra. Tokom ove stravične nesreće dve devojke ispale su iz automobila, jedna sa mesta suvozača i druga sa zadnje klupe, pa se pretpostavlja i da one nisu bile vezane. Prilikom nesreće nisu se otvorili zaštitni jastuci.

- Zbog toga se predpostavlja da nisu bili vezani, jer se nisu otvorili aerbegovi. Moguće je da je samo devojka koja je upravljala vozilom bila vezana, jer je ona jedina preživela - saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Maja L, jedina preživela u ovoj stravičnoj nesreći nalazi se i dalje u šabačkoj bolnici na odeljenju hirurgije, na poluintenzivnoj nezi, i nalazi se van životne opasnosti. Sara Lolić, Tanja Lacković, Ivana Bogunović i Miodrag Jovičić sahranjeni su na groblju u selu kraj Šapca.

Do nesreće je došlo oko 5 sati ujutru kada su se mladi vraćali iz provoda. Kako su ispričali njihovi prijatelji planirali su da idu kod Jovičića kako bi nastavili druženje uz monopol. O poginulima meštani imaju samo reči hvale i svi su duboko potreseni tragičnim gubitkom njihovih života.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak