Stilizovani turbani

Novosti 30.07.2019 00:25
Stilizovani turbani


Turbani su dobrodošli na plaži kada glavu treba zaštititi od vreline, u gradskim uslovima tokom dana kada se ne možete pohvaliti besprekornom frizurom ili, pak, kada želite da ostavite utisak modno osvešćene dameOdavno su se otrgli sa glava tamnoputih afričkih i azijskih lepotica, pa i vladara njihovih država, i počeli da krase dame i u svetskim prestonicama mode. 

Pomalo je komplikovano da se naprave onako kako stara pravila nalažu, od tkanine duge i deset metara, pa se opet pribeglo onoj staroj da su pravila tu da se krše. 

 Depositphotos

Možete da ih sačinite od dugih i širokih ešarpi, čak i od velikih marama koje ćete presaviti, pa se poigrati vezivanjem tog trougla. Ili, ako vas mrzi to da radite, dizajneri su vam prekratili muke i kreirali turbane koje je dovoljno samo da, poput kape, stavite na glavu.

Stilizovani turbani

Dobrodošli su na plaži kada glavu treba zaštititi od vreline, u gradskim uslovima tokom dana kada se ne možete pohvaliti besprekornom frizurom ili, pak, kada želite da ostavite utisak hrabre i modno osvešćene dame, noseći ovaj detalj kao pečat ovosezonskog stila uz haljine, tunike, pa i džins. 

Naročito su upečatljivi turbani od šarenih tkanina, koje možete da kombinujete uz takođe dezeniranu odeću, prizivajući na asfalt metropola duh afričke ili indijske kulture.


Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak