Ceca ima novog dečka: Da, emotivno sam ispunjena

Novosti 29.07.2019 23:17
Ceca ima novog dečka: Da, emotivno sam ispunjena


Svetlana Ceca Ražnatović (46) ponovo je zaljubljena, pa je sada jasno šta je razlog njenog osmeha koji je blistaviji nego inače.Svetlana Ceca Ražnatović (46) ponovo je zaljubljena, pa je sada jasno šta je razlog njenog osmeha koji je blistaviji nego inače.

- Da! Emotivno sam ispunjena, srećna i zadovoljna. Ja sam voljena žena! - priznala je Ceca, ali ništa više od toga nije želela da otkrije.

Inače, usled učestalih polemika o tome da se njena deca Anastasija i Veljko sa svojim partnerima pripremaju za izgovaranje sudbonosnog "da", Ceca na duhovit način objašnjava koliko je to blizu da se dogodi.

- Ja ću da se udam pre svih njih! Ja ću da pravim i venčanje i sve - kroz šalu je rekla Ceca, pa priznala da se nikada više ne bi udala i da je papir samo forma.

- Ne razmišljam tako, ja sam zrela žena i nikada nisam pričala o privatnom životu jer smatram da to ne treba da bude deo javnosti. Ako sam odlučila da mi život bude na tacni, bar toliko mogu da sakrijem sebi za ljubav. Nikada nisam bila vezana za forme, volim slobodu, meni je bitno da sam srećna i ispunjena - poručila je Ražnatovićka za Svet.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak