Bivši muž Ejmi Vajnhaus BESRAMNO traži milione pokojne pevačice

Mondo 29.07.2019 21:56
Bivši muž  Ejmi Vajnhaus BESRAMNO traži milione pokojne pevačice


Osam godina nakon smrti pevačice Ejmi Vajnhaus, njen bivši suprug Blejk Filder-Sivil odlučio je da tuži njenu porodicu pošto smatra da zakonski ima prava na nešto više od milion evra od Ejmine zaostavštine.Ejmi je preminula 2011. godine sa 27 godina od posledica trovanja alkoholom, a njena kompletna zaostavština od tri miliona evra pripala je njenim roditeljima.

Oni će sada morati da se susretnu sa Ejminim bivšim na sudu, koji zahteva da dobije svoj deo.

"Jedino što je taj čovek radio dok su bili zajedno je da je trošio Ejmine pare i nanosio njoj i njenoj porodici zlo", rekao je izvor za "Sun".

Filder-Sivil navukao je pevačicu na drogu i alkohol, od čega joj je, tokom godina, organizam toliko oslabio da je umrla od prevelike doze alkohola nakon treznog perioda.

Ejmi i Blejk Filder-Sivil su bili u braku dve godine, nakon čega su se više puta mirili i opet razilazili. Njena porodica je optužila Blejka da je on upravo krivac za njenu smrt, a sam Blejk je jednom prilkom i sam priznao da se oseća krivim za to što joj se desilo.

"Osećam ogromnu tugu i krivicu zbog njene smrti. Nikada se ne bi navukla na drogu, da nije bilo mene", priznao je on u jednom intervjuu.

Ejmi je Blejk bio inspiracija za pesmu "Back to black", a nakon razvoda mu je dala oko 250 hiljada evra.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak