Mihajlovićeva: SNS je Vučić, nećemo mu dozvoliti da se povuče

RTV 29.07.2019 14:40
Mihajlovićeva: SNS je Vučić, nećemo mu dozvoliti da se povuče


Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je za "Blic" da se ne slaže sa najavom Aleksandra Vučića koji želi da se povuče sa mesta predsednika stranke.''Uverena sam da SNS neće dozvoliti Aleksandru Vučiću da se povuče sa mesta predsednika stranke. Zamislite da se Angela Merkel u vreme kada je CDU bila najjača stranka u Nemačkoj povukla. Jednostavno, SNS je Vučić i Vučić je SNS. U SNS ima sjajnih ljudi, pored Nebojše Stefanovića i Miloša Vučevića tu su i Jadranka Joksimović, Bata Gašić, Darko Glišić, tu su mladi potpredsednici stranke, svi oni ljudi za koje javnost i ne zna a koji završavaju ogroman posao... Ali nisam sigurna da bi bilo ko od njih želeo da vodi stranku umesto Vučića, ili da bude u stranci u kojoj nema Vučića'', kaže Mihajlovićeva.

Na pitanje da li podržava odluku da se premijerka Ana Brnabić učlani u SNS ona odgovora da joj je još pre nekoliko meseci poželela dobrodošlicu u SNS.

''Mislim da bi to bila prirodna i očekivana odluka pred redovne izbore koji nas čekaju na proleće. Svako ko može da pomogne da život u Srbiji bude još bolji dobrodošao je u SNS'', kaže potpredsednica Vlade.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak