Top modni saveti za žene posle 40: Ove kombinacije boja podmlađuju

Stil magazin 26.07.2019 19:20
Top modni saveti za žene posle 40: Ove kombinacije boja podmlađuju


Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života svakako je svetlozelenaKako odrastamo, da ne kažemo - starimo, menja se i naš stil odevanja. Neke stvari više ne bismo obukle ni za živu glavu, ali to ne znači da treba da se oblačite jednolično i nemaštovito.

Predstavljamo vam top kombinacije boja koji će podmladiti svaku ženu, a najbolje stoje ženama nakon 40!

 

Boja lavande 

Fenomenalno se kombinuje sa teksas farmerkama. Ova boja dodaje romatični ton vašem stajlingu, a odlično se slaže i sa zelenom i bež bojom. Jedino ne treba da je nosite sa drečavim nijansama.


Koralna boja 

Delikatna nijansa koja odaje mekoću i eleganciju dame koja je nosi i privlači sve poglede. U kombinaciji sa crnom ili belom, izgleda veoma ženstveno, a kombinacija je odlična i za poslovne prilike.

 

Svetlozelena 

Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života! Najbolje stoji plavušama, a fenomenalno se slaže sa belom i bež, crnom i tamnoplavom.

Žutozelena

 Žutozelena 

Boja koju biraju žene koje pucaju od samopouzdanja. Odgovara vitkim ženama, a najbolje se slaže sa plavom, crvenom, braon i bež. Zaista su retke žene koje mogu da nose ovu boju, pa će vam se u njoj svi diviti.

 

Boja senfa 

Nijansa koja odaje jaku energiju i pomaže da se raspoloženje popravi. Odlično stoji ženama tamnog tena, a najlepše se kombinuje sa sivim, zelenim i bež tonovima.
 

Boja badema 

Ovu boju je teško uklopiti i ako želite da u njoj izgledate lepo, važno je da to učinite pravilno. Savršeno će izgledati u kombinaciji sa belom i ljubičastom, ali i tirkiznom. Boja badema odaje eleganciju i smirenost osobe koja je nosi, ali i naglašava lepotu kože i kose!


Kraljevskoplava 

Boja koja asocira na ambiciju i samopouzdanje. Žene koje je nose izgledaju jako i mlado, a najlepše izgleda kada se kombinuje sa crnom, belom, crvenom i žutom.

 

Tirkizna 

Najlepša morska nijansa osvežava izgled i pruža sliku saosećajnosti i mekoće. Savršeno se uklapa sa plavom, bež, bojom senfa i braon nijansama.

 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak