Ceca Ražnatović: Nikada se neću udati, a momke krijem

Mondo 26.07.2019 13:29
Ceca Ražnatović: Nikada se neću udati, a momke krijem


Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je zašto čuva detalje svog ljubavnog života podalje od javnosti, kao i da je sigurna u to da se nakon smrti muža Željka Ražnatovića Arkana, nikada više neće udati..."O momcima ne želim da pričam ni sa kim, osim sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Ne mogu da delim te stvari sa nacijom. I da imam dečka, nikad vam to ne bih rekla, zašto je to moja privatna stvar", istakla je pevačica za "Informer" i dodala:

"Trudiću se da tako i ostane. Ako me uhvatite s nekim, to je drugo. Mogu samo da kažem da se nikada više neću udati!", zaključila je Ceca.

Tokom boravka u Evropi na početku devedesetih, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu".

Arkan je za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak