Novi haos među bivšim supružnicima: Lukas tužio Sonju?

Mondo 26.07.2019 13:22
Novi haos među bivšim supružnicima: Lukas tužio Sonju?


Folker je navodno ponovo u lošim odnosima sa bivšom ženom.Aca Lukas je navodno ponovo u klinču sa bivšom partnerkom Sonjom Vuksanović otkako je u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom devojkom Jovanom Doroški, a par će po početi da se sastaje na sudu zbog svađe oko deteta jer je folker podneo tužbu za razvod.

Lukas je pristao da Sonji da razvod kako bi mogao da nastavi da viđa kćerku, a navodno je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedeljama ne dozvoljava da provodi vreme sa kćerkom Viktorijom, dok mu je pored toga postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 evra i što pre potpiše papire za razvod braka, tvrdi "Kurir".

Prema rečima izvora ovog lista, Aca će od Sonje preko tužbe tražiti razvod braka, ali i mogućnost da viđa dete određenim terminima, uz plaćanje alimentacije u iznosu od 50.000 dinara.

"Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje deteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, pola letnjeg, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara (imajući u vidu da pored Viktorije ima još troje dece koje izdržava ili pomaže). S obzirom na to da mu je Sonja onemogućila svaki kontakt sa detetom jer neće da joj uplati 3.000 evra, alimentaciju koju je sama sebi dosudila, on je tražio da sud po hitnom postupku privremenom merom uredi viđanje sa detetom pošto nema drugog načina da vidi niti čuje dete. Čim sud donese takvo rešenje, imao bi mehanizam preko izvršitelja da reaguje kako bi mu se omogućilo viđanje", rekla je neimenovana advokatica za "Kurir".

Aca i Sonja se još uvek nisu oglašavali povodom ovih navoda.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak