Sada i zvanično – Razveli se Ana Kokić i Nikola Rađen

Story 25.07.2019 17:53
Sada i zvanično – Razveli se Ana Kokić i Nikola Rađen


Jedan od omiljenih domaćih parova, pevačica Ana Kokić i vaterpolista Crvene zvezde Nikola Rađen u utorak popodne potpisali su papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.Ana i Nikola odlučio je da stavi tačku na deset godina dug brak na Božić ove godine, kada su svoju odluku saopštili ćerkicama Nini i Tei i dali zvaničnu izjavu javnosti. Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se zvezde dogovorili o sporazumnom razvodu , prenosi “Alo”.

Naime, njih dvoje imali su jednog advokata koji je precizirao detalje razvoda, pa je na sudu, gde su stigli nasmejani, proteklo sve u najboljem redu.

– Ana je na sud stigla sama, dok je Nikola došao u pratnji advokata. Najnormalnije su se pozdravili i ćaskali pre nego što je ih sudija pozvao da uđu. Zadržali su se kratko u sudnici, budući da je razvod bio sporazuman. Njih dvoje su potvrdili da ostaju pri tome da se razvode, kao i da se jedna i druga strana slažu sa svime što je precizirao advokat na papiru.

– Nikola nije pravio pitanje oko toga kome će pripasti ćerkice Nina i Tea, već je bilo logično da Ana dobije starateljstvo nad njima. Nikola će moći da ih viđa kad god poželi i koliko god puta poželi, s tim što će se o tome dogovarati s Anom.

Iako se mnogo spekulisalo o razlozima razvoda, Kokićeva i njen suprug stavili su tačku na informacije da je u braku bilo preljube, te se oglasili zajedničkim saopštenjem u kojem naveli da su njih dvoje ostali u odličnim odnosima.

Podsećamo, Ana i Nikola venčali su se pre deset godina, i imaju dve ćerke. Par je tokom braka preživeo i “aferu” sa kokainom, kada je Rađen dobio zabranu bavljenja sportom, i brojne tračeve o navodnoj preljubi. Ipak, domaća štampa prenosi da je braku “presudila” razdvojenost, pošto je Nikola igrao u Moskvi, dok Ana sa decom živi u Srbiji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak