Pevačica uskoro mama: Natali Imbrulja uz pomoć donora zatrudnela u 45. godini

Mondo 25.07.2019 17:47
Pevačica uskoro mama: Natali Imbrulja uz pomoć donora zatrudnela u 45. godini


Slavna pevačica Natali Imbrulja (44) otkrila je na svom Instagram profilu da je trudna. Ovo je njeno prvo dete i nije poznato da li ima partnera s kojim će deliti roditeljstvo.Natali je takođe otkrila da je zatrudnela putem vantelesne oplodnje i da je imala pomoć anonimnog donora sperme kako bi ostvarila svoj san da postane majka.

"Vlasnica" hit pesme "Torn" je prvo objavila da je potpisala novi muzički ugovor i da vredno radi na novim pesmama, a onda još nešto...

"Kao što možete da vidite na osnovu slike, imam još jednu objavu i ne, nisam progutala lubenicu. Dobiću moje prvo dete na jesen. Za vas koji me poznajete, ovo je bilo nešto što sam već dugo želela i blagoslovena sam što je ovo moguće uz pomoć VTO i donora sperme. Neću ništa više govoriti javno o tome od ovoga sada. Uzbuđena sam zbog ove sledeće avanture... novi album stiže i postaću mama!", napisala je uzbuđena pevačica.

Vantelesna oplodnja ili In vitro fertilizacija je postupak kojim su jajne ćelije oplođene spermatozoidima izvan materice, odnosno in vitro. To je jedan od najpoznatijih postupaka medicinski potpomognute oplodnje. U slučaju da se par odluči na ovako nešto, koristi se za oplodnju sperma partnera, ili u Natalijinom slučaju - nepoznatog donora.

Pevačica iz Australije je bila udata za Danijela Džonsa pet godina, ali su se razveli 2008. Nakon toga je objavila da je u vezi sa Meto Fildom 2017. godine, ali par nije uslikan zajedno još od 2018. godine, pa se pretpostavlja da Natali trenutno nema partnera.

Podsetite se njenog hita koji svi volimo:


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak