Pevačica rešila da se 'časti': Dara Bubamara kupuje jahtu od 300.000 evra?

Mondo 25.07.2019 17:42
Pevačica rešila da se 'časti': Dara Bubamara kupuje jahtu od 300.000 evra?


Dara Bubamara je nedavno u Beogradu kupila još jedan stan, a sada je navodno u pregovorima da od jednog ruskog tajkuna kupi jahtu koja košta oko 300.000 evra, piše magazin "Star".Pevačica je bila u Budvi, gde je imala nastup, a slobodno popodne je iskoristila da se raspita kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa i sunča se sa svojim prijateljima, poput nekih pojedinih koleginica koje se takođe baškare na jahtama.

"Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rešila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štedela da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim ruskim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju", ispričao je izvor za "Star" i dodao:

"Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte preterano skupi, ali kada je sela da pregovara, čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da se otvori. Jahta je sada usidrena u Porto Montenegru, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donela odluku. Posebno se raduje njen sin koji jedva čeka da ga mama provoza na moru", zaključuje izvor.Dara nije htela da duži na ovu temu, pa kad su je pitali da li je to istina, kratko je u svom fazonu rekla:

"I Dara ima dušu."


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak