Бесплатни прегледи поводом Дана санитета

Дневник 25.07.2019 12:26
Бесплатни прегледи поводом Дана санитета


Поводом обележавања 180 година српског војног санитета, Управа за војно здравство организоваће бесплатне специјалистичке прегледе за грађане у Војномедицинском центру Карабурма, Војној болници Ниш и Војној болници Нови Сад, у суботу 27. јула, од 7.30 до 13.30 часова, саопштило је данас Министарство одбане.У Војномедицинском центру Карабурма биће омогућени прегледи интернисте, кардиолога, офталмолога, дерматовенеролога, гинеколога, пулмолога, радиолога, оториноларинголога, специјалисте физикалне медицине и биохемичара.

У Војној болници Ниш грађанима ће бити доступни специјалисти кардиологије, гастроентерологије, неурологије, оториноларингологије, офталмологије и гинекологије.

У Војној болници Нови Сад грађане ће прегледати хирурзи, уролози, пулмолози, дерматолози и неуролози, а моћи ће да ураде лабораторијске анализе крвне слике и одређивање шећера у крви, као и радиографска снимања горњег абдомена и плућа.

У оквиру бесплатних прегледа радиће се основне анализе крви, одређивање нивоа шећера у крви, ЕКГ, радиографска снимања, ултразвучни прегледи, као и друге дијагностичко-терапеутске процедуре, али искључиво по индикацијама лекара специјалиста.

За специјалистичке прегледе могу се пријавити сви заинтересовани грађани, укључујући и оне који немају здравствено осигурање.

Бесплатне специјалистичке прегледе могуће је заказати сутра и у петак, 26. јула, од 9 до 12 часова, на бројеве телефона:

ВМЦ Карабурма: 011/3205-012

ВБ Ниш: 018/555-054 и 018/555-061

ВБ Нови Сад: 021/4835-050


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak