Dnevni horoskop za 25. juli 2019.

Alo 25.07.2019 11:16
Dnevni horoskop za 25. juli 2019.
OVAN

POSAO: Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nove mogućnosti za uspeh. Spremni ste za važne promene na poslovnom polju. Želite da date sve od sebe kako bi ostvarili ciljeve koje imate.

LJUBAV: Uživate u flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Moguća je veza sa osobom sa kojom ćete ostati na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije danas. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na svim poljima. Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo snage u sebi. 

BIK

POSAO: Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Pred vama je period u kojem ćete želeti više da se angažujete.

LJUBAV: Moguće je da imate neke kočnice i da ne umete da pokažete osećanja pred osobom do koje vam je stalo. Potrebno vam je vreme da se sasvim opustite u njenom prisustvu.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za žuč su naglašeni kod vas, a možete da imate i zdravstvene poteškoće vezane za jetru takođe. Važno je da vodite više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Pred vama je period u kojem vas očekuju dobre promene.

LJUBAV: Partner vam je veoma posvećen i vaš odnos u budućnosti može da napreduje. Spremni ste da se posvetite ostvarenju stabilnijeg i iskrenijeg odnosa u vašoj ljubavnoj vezi.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Imaćete neke manje probleme sa osetljivim disajnim putevima, kijavicom itd. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da rešite neke probleme koji su vas opterećivali. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma posvećeni svojim dužnostima.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Nemate poverenje u partnera koji sve češće pokazuje da ne drži do svojih reči.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste uspeli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

LAV

POSAO: Srećne okolnosti na ovom polju će vam biti veoma značajne i pomoći vam da dođete do unapređenja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu danas.

LJUBAV: Moguće je da pred partnerom imate neke manje probleme u vezi. Nije vam baš povoljan dan za ljubav. Potrudite se da neke stvari ne shvatate previše kr

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Očekuje vas period u kojem će vam jako prijati da budete fizički aktivni i da se bavite sportom. Potrudite se da nađete vremena za treninge.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg ćete morati da se posvetite donošenju novih poslovnih odluka. Dajte sve od sebe da budete racionalni i da situaciju dobro sagledate iz svih uglova.

LJUBAV: Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i da vaša veza dolazi u krizu. Očekuje vas period u kojem ćete imati razne nesuglasice.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni infekcijama i upalama u velikoj meri. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA

POSAO: Ako želite da postignete poslovni uspeh, važno je da u to uložite maksimum svoje energije. Neće vam biti lako da dođete do zacrtanih ciljeva ako se ne potrudite.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od osobe do koje vam je stalo kako bi neke stvari sagledali iz drugačije perspektive. Ako ste slobodni još nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je osetljiv kod va si možete da imate probleme sa grčevima u mišićima. Potrudite se da povećate unos magnezijuma i vodite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate veoma dobre mogućnosti na ovom polju. Ako ih budete iskoristili bićete veoma uspešni. Potrudite se da prepoznate pravi trenutak za poslovni preokret i promenu.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene jer u trenutnoj vezi imate dosta problema i osećate se nevoljeno. Potrebno vam je nešto drugačije od toga. Budite strpljivi i prava osoba će doći.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u leđima. Moguće je da ćete u narednom periodu imati veće probleme sa kičmom. Nemojte da podižete težak teret i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Imate podršku od strane poslovnog okruženja i spremni ste da na ovom polju uložite maksimum svoje energije. Važno vam je da poslovna situacija napreduje i da se menja.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada da želite da budete u vezi sa njom. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti napredovati u velikoj meri.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Vreme je da se bolje organizujete kako biste mogli svakodnevno da se posvetite vežbanju i treninzima.

JARAC

POSAO: Izbegavajte veća ulaganja i rizične poslove. Čuvajte svoj novac i poverenje dajte samo odabranima. Nemojte da delite poverljive informacije sa bilo kim.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da vaš odnos napreduje. Moguće je da želite zajednički život i da vam je važno da stvari među vama krenu u nekom novom pravcu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni zdravstvenim problemima sa jetrom. Važno je da povedete više računa o tome.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manji konflikt sa ljudima kojima ste okruženi na poslu. Potrudite se da ne budete brzopleti i da se više posvetite temeljnijim analiziranjem okolnosti.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i želite novu ljubav ali još se ne pojavljuje odgovarajuća osoba za to. Potrebno vam je vreme kako biste uspeli da sretnete osobu koja bi vam sasvim odgovarala.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Moguće je da ćete biti skloni problemima u tom predelu. Ako ste već imali bilo kakve tegobe vezane za pesak ili kamen u bubregu javite se lekaru.

RIBE

POSAO: Imate dosta obaveza pred sobom i mnogo toga vas ograničava. Današnji dan će vam biti prilično naporan. Potrudite se da nađete vremena da pravite i neophodne pauze.

LJUBAV: Ako želite da dođete do novih poznanstava, važno je da se više pokrenete i da budete malo društveniji. Pred vama je period u kojem bi lako mogao da vam se desi neki novi susret.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako dolaziti do manjih problema sa zdravljem. Potrudite se da povedete više računa o sebi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak