Vučić: Srpska suza nema roditelje

RTS 24.07.2019 22:23
Vučić: Srpska suza nema roditelje


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je vest da je Ramuš Haradinaj saslušan u Specijalnom sudu za OVK. Kaže da nam do sada niko nije doneo pravdu i ne očekuje da će se to dogoditi u budućnosti.Aleksandar Vučić navodi za RTS da su na delu dvostruki aršini i da niko ne može da odgovori na pitanje – gde su pravo i pravda.

Ističe da kad postavi pitanje – kako je moguće da se "pravi druga albanska država u srcu Evrope", dobije odgovor: "vi Srbi morate da razumete da je to protiv vas, ali ne može drugačije da bude", i tada shvatim da su pravda i pravo umrli.

Dodaje da srpska suza nije imala niti će naći roditelje i da Srbija mora da se izbori za bolju budućnost, ali tako da je ne ugrožava.

"Mi treba da se izborimo za bolju, snažniju i jaču Srbiju, za našu bolju budućnost, da prećutimo mnoge stvari, ali da počnemo, i kada počnemo da govorimo, da ne ugrožavamo svoju budućnost nijednog sekunda. Ali nemojmo da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu jer nije nam je doneo dosad pa neće ni u budućnosti", poručio je predsednik.

Govoreći o novoj kineskoj investiciji, navodi da je to važan dan za Srbiju jer su Kinezi potvrdili da žele da ulažu u Železaru.

"Ovo je jako važan dan za nas, za Srbiju, Smederevo, radnike koji ovde rade jer su Kinezi ovom novom investicijom potvrdili da žele da ostanu ovde, da žele da ulažu i veruju u uspeh Železare", navodi Vučić.

Dodaje da u Železari radi više od 5.000 ljudi, a 269 mladih radnika je zaposleno poslednjih godinu dana. Dodao je i da je 501 radnik prešao sa ugovora na određeno na ugovor na neodređeno vreme.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak