Novi bulevar u Novom Sadu, jeftiniji gradski prevoz

Mondo 23.07.2019 14:38
Novi bulevar u Novom Sadu, jeftiniji gradski prevoz


Novi Sad je danas dobio novi bulevar, a gradonačelnik Miloš Vučević najavio pojeftinjenje gradskog prevoza i uvođenje elektronske naplate.Novi Sad ima od danas novi bulevar. Novoizgrađena saobraćajnica se prostire od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta.

"Velika investicija završena pre roka! Ovo se čekalo decenijama, i stvaraju se uslovi za dalja ulaganja u deo grada koji je bio zapušten. Novi Sad je smogao snage i odlučnosti, zahvaljujući boljem budžetu, rešili smo jednu od važnijih saobraćajnih trasa, olakšali komunikaciju između Novog naselja i Futoškog puta", rekao je gradonačelnik Novog Sada.

Rekao je da je ova investicija koštala Novi Sad 870 miliona dinara.

Posle otvaranja novog bulevara, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je još neke promene u tom gradu, uključujući pojeftinjenje gradskog prevoza do kraja godine.  

"Krećemo i promenu svih autobuskih stajališta u Novom Sadu, biće to moderne autobuske stanice. Idemo na digitalizaciju, idemo ka 'pametnom gradu', boljem informisanju putnika, gledaćemo i da uvedemo nove linije...", rekao je on.

Najavio je da će do kraja godine predložiti nove tarife gradskog prevoza, dodajući da će građani biti zadovoljniji.

"Čeka nas i elektronska naplata, jer je sramota da i manji gradovi u Srbiji imaju takvu naplatu, a Novi Sad ne. Hoćemo da napravimo najbolji i najefikasniji e-tiketing", rekao je on i dodao da želi i više biciklističkih staza i da grad bude ekološki očuvaniji.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak