Tetovaža Irine Šajk krije emotivnu priču

Super žena 23.07.2019 11:24
Tetovaža Irine Šajk krije emotivnu priču


Supermodel i bivša partnerka glumca Bredlija Kupera Irina Šajk, otkrila je značenje male tetovaže koju već godinama ima na gležnju.Irina je istetovirala ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvek bila fascinirana i koju je jako volela.

Njena baka Galina je u tinejdžerskim godinama bila špijunka u Drugom svetskom ratu, a kada se rodila Irina ona je bila jedna od osoba zaslužnih za njeno vaspitanje, ispričala je manekenka u intervjuu za Harper's Bazar.

Tetovaža Irine Šajk krije emotivnu priču

Majka mog oca je bila jedna od najsnažnijih žena u mom životu. Odrastajući uz nju naučila sam puno o životu i o tome koliko žene mogu da budu snažne", izjavila je Irina.

"Moja baka je neverovatna žena. Kad je počeo Drugi svetski rat imala je tek 20 godina. Bila je narodni heroj i dobila je puno odlikovanja za svoj doprinos u borbi protiv nacista. Ona mi je uzor u životu", istakla je Irina.

Irinu su očuvale dve bake, majka i sestra. "U našoj porodici nije bilo muškaraca. Žene su sve radile same. Žene mogu da čuvaju decu, žene mogu da rade, mogu da čiste, kuvaju i rade teške fizičke poslove. Žene mogu sve!" dodala je Irina.

Da joj je baka mnogo značila, dokazuje i činjenica da je Irina inspiraciju za ime svoje ćerke Lee de Seine pronašla u pričama svoje bake Galine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak