Grudi, kapci, botoks, jagodice: Nećete verovati koliko hiljada evra Luna ulaže u operacije

Blic 22.07.2019 16:01
Grudi, kapci, botoks, jagodice: Nećete verovati koliko hiljada evra Luna ulaže u operacije


Luna Đogani odlučila je da pre nego što započne muzičku karijeru, na svom telu doradi grudi, jagodice, kapke, ali i ispegla bore.Kako prenosi "Informer", pobednica Zadruge 2 je izdvojila 9.000 evra za operacije. Ona je odlučila da "ode pod nož" i potpuno promeni fizički izgled, kako bi bila tip-top za nastupe koji je očekuju od septembra.

- Čim je napustila "Zadrugu", otišla je sa majkom Anabelom Atijas kod poznatog beogradskog plastičara da zakaže operacije. S njim je dogovorila ugradnju silikona početkom avgusta, a to će je koštati 3200 evra. Luna već godinama želi da poveća grudi, pošto smatra da će sa bujnim poprsjem imati više samopouzdanja. Pored toga, volela bi da ima "mačkaste oči", a za ovu korekciju će morati da izdvoji oko 1500 evra. Takođe, rekla je hirurgu da želi da uveća jagodice, što košta dodatnih 800 evra - otkriva navodno dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, Luna je već počela sa sređivanjem.

- Mada ima samo 23 godine, nedavno je bila na botoksu, kako bi ispeglala sitne borice i zategla kožu. Za to zadovoljstvo iskreširala je 500 evra. Takođe, kod frizera je stavila novu nadogradnju kose. Reč je o prirodnoj kosi, koja je dosta skupa, što ju je izašlo oko 3000 evra - priča izvor i dodaje:

Luna Đogani 

- Luna planira da se ozbiljno posveti muzici. Već je ugovorila nekoliko nastupa od septembra. Kako bi bila savršena u spotovima, ali i na svirkama, promeniće lični opis. Ova transformacja nije jeftina, koštaće je oko 9000 evra - tvrdi sagovornik.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak