Enterijer i inspiracija: Blogerke u čije stanove želimo odmah da se preselimo

Elle 20.07.2019 19:45
Enterijer i inspiracija: Blogerke u čije stanove želimo odmah da se preselimo


Ne pronalazimo samo inspiraciju sa modnih pista, fashion događaja ili sa ulica svetskih metropola. Zađemo mi u domove blogerki i toliko se oduševimo da želimo odmah da se preselimo u njihove stanove i tamo ostanemo zauvek.Vodili smo se Instagram profilima koji su prava baza zanimljivih fotografija mode, lifestyle-a, enterijera i koje možete lako kopirati u kompletu ili bar neki deo. Posebno nas je interesovao asortiman nameštaja, kućnih detalja, kao i na koji način su devojke kombinovale boje i print.

Srećom, ove dame kupuju u pristupačnim home decor buticima. Thx, God! Jer malo smo se umorili od nemogućih i limitiranih sofa, kreveta i zavesa! 

Izbor je pao na mlade dama koje su se veoma potrudile oko izgleda svojih kuća.

Ima tu malo enterijera u boho fazonu, nekima je eklektizam u krvi, dok se ostale blogerke zaklinju u spoj vintage-a i minimalizama.

I eto, već inspiracije - baka verovatno ima sto koji možete da sredite, izvadite čuvare snova koje ste tako voleli u srednjoj školi, ofarbajte ih i gotovo! Mali, ali korisni detalji uneće velike promene, a mi imamo jednistvenu priliku da učimo od najboljih!

TESSA BARTON

ISABELLA THORDSEN

HANNAHIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak