Градски аутобуси на Лиману мењају трасу

Дневник 20.07.2019 13:07
Градски аутобуси на Лиману мењају трасу


Аутобуси на линијама број 1, 4, 8, 11а, 11б и 13 до 10. августа возе другим путем због изградње саобраћајних површина и пратеће инфраструктуре за потребе комуналног опремања Научно-технолошког парка у Фрушкогорској улици, у делу од Булевара цара Лазара до Улице Милице Стојадиновић Српкиње.Наиме, возила Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад” на линијама 1 и 8 у оба смера од раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице саобраћаће Булеваром цара Лазара, Булеваром ослобођења, Народног фронта, Фрушкогорском улицом до окретнице на Штранду. На измењеном делу трасе у правцу са Штранда користиће се постојеће стајалиште у Улици Народног фронта – Фрушкогорској.

На линијама број 4, 11а и 11б у оба смера аутобуси ће се кретати Булеваром цара Лазара, Булеваром ослобођења до Улице Народног фронта и даље саобраћати уобичајеном трасом. У смеру ка центру возила градског превозника на тим линијама користиће постојеће стајалиште на Булевару ослобођења – Народног фронта.

Аутобуси с бројем 13 у смеру Универзитет–Грбавица–Детелинара од раскрснице Јиричекове и Фрушкогорске улице саобраћаће Улицом Народног фронта, Булеваром ослобођења до раскрснице с Булеваром цара Лазара и даље настављати редовном путањом. На измењеном делу трасе користиће се постојеће стајалиште у Улици Народног фронта – Фрушкогорској. У другом смеру њихова возила иду редовном маршрутом.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak