Saopštenje Zvezde: Velika borba Ognjena Kuzmića

Mondo 15.07.2019 13:11
Saopštenje Zvezde: Velika borba Ognjena Kuzmića


Poznati srpski košarkaš u ponedeljak ujutru ponovo podvrgnut detaljnim pregledima. Zvezda je objavila nove informacije: Stabilno je, ali je još ozbiljnoKK Crvena zvezda oglasila se u ponedeljak još jednim saopštenjem sa najnovijimi informacijama o zdravstvenom stanju svog centra Ognjena Kuzmića (29), teško povređenog u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru.

Oko 24 časa posle teškog udesa na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u kojoj je reprezentativac dobio ozbiljne povrede, njegovo stanje je stabilno, ali je još rano za definitivne ocene.

U nedelju je bilo poznato da je centar doživeo prelom obe vilice, što je konstatovano uoči njegovog hitnog transporta iz Banjaluke u glavni grad helikopterom.

Dan kasnije, on je još jednom pregledan i u odnosu na prve nagoveštaje - situacija je dobra i ohrabrujuća, ali i dalje zahteva puni oprez i strpljenje.

Pročitajte saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.
 
KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra.

Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju isključivo koristeći klupska saopštenja", poruka je Zvezde.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak