Ubistvo u Pančevu: Nožem ubio bivšu suprugu pred detetom

RTV 12.07.2019 23:28
Ubistvo u Pančevu: Nožem ubio bivšu suprugu pred detetom


Muškarac Petar M. iz Pančeva ubio je danas bivšu suprugu Desanku M. Desanka je podlegla povredama u pančevačkoj bolnici, a njen bivši muž je uhapšenP.M. star 64 godine iz Pančeva napao je nožem svoju četiri godine mlađu bivšu suprugu D.M. i naneo joj nekoliko uboda u vrat, leđa i stomak, danas oko 12 časova ispred autobuske stanice u Pančevu, saopšteno je iz Višeg tužilaštva u tom gradu. Žrtva je preneta u pančevčku bolnicu gde je usled težine povreda preminula na operacionom stolu dok su lekari pokušali da joj spasu život, saznajemo od zvaničnika bolnice.

Prema izjavama svedoka tragičnom događaju je prisustvovao i maloletni sin bivših supružnika koji je u strahu pobegao u nepoznatom pravcu, a policija traga za njim.

Tužilaštvo je navelo da je P.M. ranije prijavljlivan policiji zbog zlostavljanja supruge. To je bio razog zbog kog je brak između nih razveden u februaru ove godine, a D. M. je smeštena u sigurnu kuću. Napadaču je 27. juna određena jednomesečna mera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Prema nezvaničnim informacijama ona je zajedno s detetom danas krenula za Beograd, ali je P.M. očigledno pratio i napao dok je ispred pančevačke stanice čekala autobus.

Nakon napada trojica vozača Autotransportnog preuzeća Pančevo koji su se tu zatekli savladali su napadači i zadržali ga do dolaska policije

Prema podacima dobijenim od Tužilaštva, D.M. je prvi put prijavila psihičko i fizičko zlostavljanje pre pet gorina, ali je potom odustala od prijave navodno zbog njegovog tada lošeg zdravstvenog stanja.

Napadaču je određeno zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu i za njega će biti zatražen pritvor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak