kako je uhvaćena ćerka političara zbog monstruoznog ubistva

Kurir 12.07.2019 23:01
kako je uhvaćena ćerka političara zbog monstruoznog ubistva


Jelena smislila pakleni plan da prikrije zločin, ali napravila dve kobne greške!Policija otkrila da je Jelena Špagović (25), nakon što je ubila komšinicu Majdu Garović, nesrećnoj ženi s vrata strgla zlatni lanac, koji je potom založila za novac

Jelenu Špagović iz Zemuna, koja je osumnjičena da je zajedno s bratom Momčilom (21) ubila komšinicu i deviznu penzionerku Majdu Garović (81), policija je razotkrila uz pomoć zaposlenih u jednoj beogradskoj zalagaonici, u kojoj je prodala zlatni lanac svoje žrtve.

Osumnjičeni brat i sestra su, podsetimo, deca nekadašnjeg drugog čoveka stranke Srpska desnica i zamenika ministra Saše Dujovića. Oni su nakon ubistva leš nesrećne žene odvezli kolima do naselja Breskvik kod Krčedina, bacili u kontejner i zapalili.

Niz grešaka 

- Utvrđeno je da je Jelena nakon zločina skinula nesrećnoj Majdi s vrata zlatni lanac, koji je potom prodala u jednoj zalagaonici. Ćerka političara je napravila još niz grešaka tokom prikrivanja zločina, a jedna od njih bila je i iznajmljivanje automobila kojim je prevezla leš - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da su policiju pozvali zaposleni u rentakaru nekoliko dana pre otkrića leša jer su u vozilu "pežo 508" pronašli tragove krvi.

- Prtljažnik tog automobila dovoljno je veliki da u njega može da stane krupniji čovek. Sumnja se da je Špagovićeva s predumišljajem iznajmila baš taj automobil kako bi mogla da spakuje leš. Sumnja se da je telo nesrećne žene spakovala u kofer, ali da je krv ipak našla svoj put i iscurila na tapacirung.

Nakon što su se otarasili leša i vratili automobil, zaposleni u rentakaru pregledali su automobil i zatekli krvave tragove - kaže naš sagovornik i dodaje:

 

DNK analiza

- Odmah su pozvali policiju, koja nije htela da ništa prepusti slučaju već su forenzičari odmah tragove uputili na DNK analizu. Posle nekoliko dana leš je otkriven u kontejneru, a nakon što je DNK profil unet u bazu, došlo se do stravičnog saznanja.

Naš izvor napominje i to da je policija tokom ispitivanja "pežoa" utvrdila da je krv oprana s tapacirunga, ali nedovoljno.
- Sumnja se da je Jelena prilikom prikrivanja tragova imala pomagača. Da li je to bio samo njen brat ili je u zločin umešano više osoba, i dalje se utvrđuje - završava naš sagovornik.

Nervno popustila

Upućena na psihijatrijsko veštačenje

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, Jelena Špagović se od hapšenja nalazi u teškom psihičkom stanju.

- Tužilaštvo je naložilo da se obavi njeno neuropsihijatrijsko veštačenje. Istovremeno, brojni svedoci su potvrdili da se ona u poslednje vreme ponašala čudno. Takođe, mnogi su rekli da je zbog razvoda bila u depresiji, a da li je zaista psihički obolela osoba, biće poznato nakon veštačenja - kaže naš sagovornik.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak