Zvezda Holivuda: Rene Zelveger neprepoznatljiva

Gloria 09.07.2019 20:00
Zvezda Holivuda: Rene Zelveger neprepoznatljiva


Biografski film o jednoj od najvećih zvezda Holivuda, Džudi Garland u bioskope širom planete stiže na jesen, a noseća uloga poverena je Rene Zelveger.Drama koju je režirao britanski pozorišni reditelj Rupert Guld pružila je glumici Rene Zelveger prvu rolu vrednu nagrade posle više od decenije, piše portal Indi vajer.

Film “Džudi“, u kojem glumica poznatija kao Bridžit Džoun (po filmu “Dnevnik Bridžit Džouns) tumači ulogu velike Džudi Garland, adaptacija je brodvejskog mjuzikla End of the Rainbow Pitera Kviltera, navodi rts.

U fokusu biografskog ostvarenja o Džudi Garland su poslednji meseci čuvene umetnice uoči njene smrti 1969. godine.

Priča se odvija u Londonu dok se ikona filma 20. veka pripremala za pet nedelja dugu seriju koncerata u noćnom klubu “The Talk of the Town”.

Dok sprema spektakl, Džudi se bori sa sopstvenim menadžmentom, šarmira muzičare, sreće sa starim prijateljima i obožavaocima. Započinje i romansu sa Mikijem Dinsom koji će joj uskoro postati peti muž.

Osim Rene Zelveger, u glumačkoj ekipi filma koji će se u bioskopima pojaviti krajem septembra su Fin Vitrok kao Dins, Rufus Suel kao Džudin treći muž Sidni Laft, Majkl Gambon, Džema-Li Devero i Bela Ramzi (proslavila se igrajući Lijanu Mormont u Igri prestola) kao Lajza Mineli i Lorna Laft.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak