Dnevni horoskop za 6. 7. 2019.

Republika 06.07.2019 15:42
Dnevni horoskop za 6. 7. 2019.
Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Konjunkcija Merkura i Marsa u ovom periodu podstiče razvoj vašeg poslovanja, ali ipak može doći do nesuglasica između vas i poslovnih partnera. Neke važne uplate novca mogu kasniti, pripremite rezervni plan. Ključ uspeha za ovaj period je da razvijete strpljenje i tražite kompromisna rešenja.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom tokom ovog vikenda prolazi kroz fazu stabilizacije. Možete da realizujete jedan veliki zajednički cilj odranije. Slobodne Ovnove očekuje ljubavna avantura sa osobom koju su upoznali preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Obratite pažnju na finansije, postoji mogućnost zastoja u platnom prometu. Aspekt Merkura i Urana može doneti neočekivan splet okolnosti, kao i sukob interesa. Ključ uspeha je da improvizujete rešenja i da se oslanjate na saradnike. Na ulazite u nepotreban rizik.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom tokom ovog perioda obeležiće konstruktivan razgovor s partnerom. Potrudićete se da sprovedete u delo jedan važan zajednički projekat. Ovaj period donosi vam šansu da obnovite vezu sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Bitno je da danas završite ono što je najvažnije od poslova, budući da vaš vladar Merkur ubrzo kreće retrogradno. Ipak, čak i tri dana pre toga možete osećati njegove uticaje jer je to vladalac vašeg znaka. Pruža vam se prilika da završite rad na važnom projektu, a ključ uspeha sastojaće se u tome da ispunite rokove.
LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Međutim, ljubavna avantura će biti zasnovana više na seksualnoj privlačnosti. Sledi harmonizacija odnosa za Blizance koji su u vezi.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Konjunkcija Marsa i Merkura koji borave u vašem polju finansija može da se manifestuje u ovom periodu kroz sklapanje unosnog ugovora i unapređenje finansijske situacije. Moguće je iznenadno poslovno putovanje na kojem ćete imati važan sastanak. Proširenje kruga saradnika.
LJUBAV: Previše vremena posvećujete poslovnim obavezama, to može da naruši sklad u vašem odnosu s partnerom. Tokom ovog vikenda možete imati raspravu na tu temu. Neophodno je da posvetite više vremena vašem partneru kako se ne biste otuđili.
ZDRAVLJE: Razdražljivost i nesanica.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ključ uspeha za ovaj period je poštovanje prioriteta i sugestivna prezentacija na sastancima. Postoji velika mogućnost da neko od vaših saradnika postane problematičan i da pokuša da promeni uslove u okviru vašeg prethodno postignutog dogovora.
LJUBAV: Glavnu temu ovog perioda predstavlja iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, budite oprezni u vezi s tim jer možete biti otkriveni i zbog toga možete imati neprijatnosti. Slobodni Lavovi mogu se zaljubiti u jednu ekscentričnu Vodoliju.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Konjunkcija Marsa i Merkura u vašem polju tajni ukazuje na oprez u pogledu upravljanja novcem jer ovaj položaj povlači za sobom gubitak kontrole na dešavanjima iz te sfere. Uran u vašem devetom polju ukazuje na period profesionalnog usavršavanja zahvaljujući kojem ćete postići napredak u karijeri.
LJUBAV: Poznanstvo sa osobom prema kojoj osećate snažnu privlačnost može da označi početak ljubavne veze. Pa ipak, postoji mogućnost da se to razvije u komplikovanu vezu ili da kasnije otkrijete da ta osoba nije bila sasvim iskrena.
ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Venera prolazi kroz vaše polje karijere i stavlja akcenat na komunikaciju i međuljudske odnose tokom ovog perioda. Vaši odnosi sa nekim kolegama ipak mogu biti loši, budući da u vašem okruženju ima onih koji grade rivalski odnos s vama. Primenite diplomatske sposobnosti.
LJUBAV: Harmoničan period u odnosu sa partnerom može da vam donese mnogo zadovoljstva u ovom periodu. Vaši stavovi su postali usaglašeni i oboje ste spremni na kompromise. Očekuje vas bogat društveni život i mnogo zajedničkih izlazaka u društvo.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Venera i Sunce borave u vašem polju karijere. To naglašava teme kao što su poslovni sastanci, pregovori i sklapanje sporazuma o saradnji koji će vam omogućiti da načinite korak napred u poslovanju. Uran boravi u vašem polju komunikacije i poslovne saradnje i donosi vam nestabilnost na tom planu.
LJUBAV: Uran u sedmom polju i njegovi aspekti ukazuju na zategnute odnose s partnerom, pri čemu ni jedna ni druga strana neće da popuste. Postoji velika mogućnost da pod uticajem ovih aspekata budete spremni da ispravite neku nepravdu od ranije.
ZDRAVLJE: Odlično.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Budući da je ulaskom Venere u znak Raka aktivirano vaše polje platnog prometa, to se može pozitivno odraziti na vaše upravljanje novcem i način na koji ste spremni da investirate u dalje poslovanje. Konjunkcija Merkura i Marsa u polju profesionalnog usavršavanja naglašava mogućnost saradnje s inostranstvom.
LJUBAV: Ovaj period unosi sklad između vas i partnera, pa čak i više od toga, jer može da usledi dalja harmonizacija i poboljšanje kvaliteta u vašem odnosu. Slobodni Strelčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u veoma privlačnu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ovaj vikend mogu da obeleže poslovni dogovori koji će imati važnu ulogu u vašim poslovnim aktivnostima na duže staze. Očekuje vas promena plana, a moguće je i iznenadno poslovno putovanje. Mudar poslovni potez može vam doneti veliki finansijski dobitak u ovom periodu.
LJUBAV: Posebno obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom jer postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma između vas. Ovaj vikend donosi vam krizu poverenja, a moguće su i ljubomorne scene partnera. Ne ignorišite probleme.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Mars i Merkur se nalaze u vašem polju poslovne komunikacije, pa će akcenat biti isključivo na međuljudskim odnosima. Međutim, ti odnosi povremeno mogu biti problematični i odisati atmosferom rivalstva. U ovom periodu takođe budite obazrivi u komunikaciji sa nadređenima jer su moguće nesporazumi.
LJUBAV: Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo sa osobom koju mogu upoznati na nekoj zabavi. Moguć je početak veze, ali zasnovane više na fizičkoj privlačnosti. Vodolije koje su u vezi mogu imati nesuglasice s partnerom.
ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Konjunkcija Marsa i Merkura u Lavu u vašem polju uslužnih delatnosti i privatnog biznisa. To može da vam donese uspeh upravo u tim oblastima, ali će mnogo toga zavisiti i od vaše inicijative. Pripremite rezervni plan jer vam može nedostajati novca za investiranje u dalji razvoj poslovanja.
LJUBAV: Uspešno ćete rešiti neki stari problem koji se s vremena na vreme pojavljuje između vas i partnera. Sledi period dalje harmonizacije vašeg odnosa. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla ili preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.                                        


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak