Đukanović: Poziv na susret sa Vučićem sa obe strane permanentno otvoren

N1info 05.07.2019 13:11
Đukanović: Poziv na susret sa Vučićem sa obe strane permanentno otvoren


Poziv za sastanak predsednika Crne Gore i Srbije, Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, trajno je otvoren, objavila je Radio-televizija Crne Gore na svom portalu, pozivajući se na saopštenje iz Đukanovićevog kabineta, uz poruku crnogorskog šefa države da se u međuvremenu "treba čuvati teških reči"."Tokom više susreta u poslednjih godinu dana predsednik Vučić i ja razgovarali smo o posetama na najvišem nivou. Najtačnije bi se moglo reći da je poziv obe strane permanentno otvoren", saopštio je predsednik Crne Gore.

Đukanović je, kako prenosi portal RTCG, naveo da će zajedno proceniti kada je optimalan trenutak za njegovu posetu Beogradu ili Vučićevu posetu Podgorici.

"To će biti prilika da otvoreno razgovaramo o svim pitanjima, u najboljem interesu naših država i naroda, a dotle mislim da se treba čuvati od teških reči", kazao je Đukanović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije da je spreman da ugosti crnogorskog predsednika Mila Đukanovića kako bi razgovarali, "umesto da se stvaraju problemi i tenzije", podseća RTCG.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak