Ove naše zvezde su prvo stavljale, a posle vadile silikone

Blic 04.07.2019 22:08
Ove naše zvezde su prvo stavljale, a posle vadile silikone


Kao i svuda u svetu, tako i kod nas godinama vlada trend da se poznate dame ulepšavaju kod hirurga. Brojne žene sa domaće javne scene stavile su silikone kako u usne, tako i u grudi, ali i u zadnjicu, a među njima ima i onih koje su se pokajale zbog ovog koraka, pa su vratile prirodan izgled.Među prvima na estradi silikone iz grudi izvadila je folk pevačica Stoja Novaković. Ova pevačica 2004. godine potpuno je promenila izgled. Ofarbala se u plavo, stavila je ogromne silikonske implante i drstaično je smršala. Kako je tada govorila, želela je da ima "barbi look".

Međutim, brzo je shvatila da joj takav izgled ne odgovara, pa se vratila u tabor crnki, ugojila se, a silikone iz grudi je izvadila.

- Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je Stoja svojevremeno.

Jedna od naših najatraktivnijih pevačica Marina Visković nije vadila silikone iz grudi, već iz usana. Viskovićeva je 2011. godine uvećala usne silikonima, ali je brzo shvatila da je napravila pogrešan korak. Nije bila zadovoljna rezultatom, pa je usnama vratila prirodan izgled.

- Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je lepše. Bila sam mlada, ishitreno sam to uradila, zato apelujem na mlade devojke da se dobro raspitaju pre nego što se odluče za to. Nikad nisam krila da sam radila usne i grudi, ali sam očigledno ljudima toliko prelepa da misle da sam sva izoperisana - izjavila je pevačica za jedan dnevni list pre dve godine.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak