Dru Barimor progovorila o traumatičnom detinjstvu!

Alo 04.07.2019 21:52
Dru Barimor progovorila o traumatičnom detinjstvu!


Sa 6 godina majka ju je oblačila kao staricu i vodila na žurke, a sa 13 se navukla na kokainZvezda je postala sa svega sedam godina!

Dru Barimor (44) bila je senzacija kad se 1982. godine pojavila u E.T. - u Stivena Spielberga.  

Imala je samo sedam godina. Strelovit uspeh od devočice je napravio zavisnicu od alkohola i droga. S devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila s 11, a sa svega 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila već u 13. godini. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju. 

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim ćerkama Olivi (5) i Frenki (3). Međutim, čak i danas joj je teško kada se seti detinjstva.

"Nemam ni jednu svoju fotografiju iz detinjstva gde sam kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na zabave. Oblačila me kao 80-godišnju staricu kad sam imala šest godina. Nikad nisam bila kod kuće. Sve što sam znala je posao, osim toga, život nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas ništa ne bi moglo da me natera da izađem iz kuće", rekla je glumica koja se s 14 godina legalno odrekla svojih roditelja.

U to vreme, pre prvog odvikavanja, radila je po ceo dan, a noći bi provodila na zabavama.

"Uvek sam bila buntovnica, i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je lepše biti ljubazan prema drugima", kaže Dru, koja najviše uživa u ulozi majke.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak