Егзит камп на Штранду: Први гости стигли из региона

Дневник 03.07.2019 21:54
Егзит камп на Штранду: Први гости стигли из региона


Егзит камп на Штранду отворен је за све посетиоце и примаће госте пуних недељу дана, тачније до 9. јула по цени од 3.600 динара по особи за свих седам дана.Током преподнева пристигли су први гости, углавном из региона, док организатори ове манифестације очекују посетиоце из целог света. Даниела Пиперчевић из Егзит тима је за “Дневник” рекла како Камп има капацитет од 6.000 људи, док очекују око 3.500 гостију. Иако је камп отворен данас, највећи број људи се засигурно очекује првог дана фестивала, 4. јула.

- Највећи број људи у камп долази из региона, потом из Холандије, Енглеске и Француске, а ускоро ће камп бити заиста пун - казала је наша саговорница. - Потрудили смо се да испратимо тренд када је реч о камповању, јер на другим великим фестивалима постоји опција такозваног гламурозног камповања илити глампинга. Због тога ове године они који можда не желе да спавају у врећама за спавање могу то да учине у мало луксузнијим шаторима у којима су постављени кревети, док све веома лепо изгледа. Такође смо се потрудили да нашим камперима који немају шаторе и питају се како да дођу до њих, као и где да изнајме опрему, обезбедимо све што им је потребно, те они то могу учинити и у самом кампу на Штранду.

Осим гарантованог места, посетиоцима Егзит кампа биће обезбеђени и затворени тушеви са топлом водом, тоалети, лавабои, разноврсна понуда хране и пића, станица за пуњење електронских уређаја, док ће о њима бринути особље рецепције, стјуарти и волонтери. Медђу првим камперима срели смо Драгољуба Мартиновића који је дошао из Јужнобанатског округа, тачније из Идвора. Стигао је дан раније како би уловио хладовину, а додатни шатор је припремио и за свог пријатеља из Хрватске који треба да стигне у току данашњег дана.

- Много пријатеља сам упознао преко Егзита и иако многи неће моћи доћи због породичних обавеза, ми смо и даље екипа која се виђа углавном једном годишње и то баш за време фестивала - рекао је Драгољуб. - Ово ми је шести пут да сам на Егзиту, први пут сам ишао 2004. године када сам кренуо да студирам. Поједини извођачи су додатни разлог зашто сам након дуже паузе дошао опет на овај фестивал.

Арман Уну из Инстанбула из Турске је у Егзит камп стигао зато што воли природу, а Нови Сад му се свиђа због зеленила, док је Инстанбул, како каже, у потпуности сив.

- Први пут сам на Егзиту, а дошао сам јер сам велики фан техно/хаус музике и због бројних извођача који ће наступити на овом фестивалу - казао је за “Дневник” Арман Уну. - Кампујем зато што волим природу, а овде ми се веома свиђа. Фестивал није скуп, као ни камп и остаћу до краја, свих седам дана. Дошао сам сам, али сам преко друштвених мрежа контактирао неке људе из моје земље који долазе на фестивал. Овде ћемо и лично упознати, а верујем да ћу се дружити и са људима из других земаља.

Бројне су активности које очекују госте Егзит кампа. Они ће моћи да се одморе у “CHPSY chill out” зони, док ће љубитељи физичких активности моћи да започну нови дан на обали Дунава уз часове јоге.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak