'Radoičić nije cvećka, ali nije učestvovao u likvidaciji ni na koji način': Vučić o istrazi ubistva Olivera Ivanovića

Nedeljnik 03.07.2019 15:01
'Radoičić nije cvećka, ali nije učestvovao u likvidaciji ni na koji način': Vučić o istrazi ubistva Olivera Ivanovića


Mislimo da imamo ime nalogodavca i ime izvršioca ubistva Olivera Ivanovića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.On je poručio da Srbija neće prekinuti istragu Ivanovićevog ubistva sve dok se ne dođe do materijalnih dokaza.

“Mi vrlo ozbiljno radimo i mi mislimo da imamo i ime ubice i ime izvršioca, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom da okrive okrive Srbe za nešto a ne znaju ni sami šta će”, rekao je Vučić.

Za Milana Radoičića koga Priština sumnjiči za učešće u ubistvu Ivanovića, rekao je da “nije cvećka, ali da Radoičić sa sigurnošću, sa svim što je dobijeno od MUP-a i BIA, ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Olivera Ivanovica”.

Vučić je poručio da će Srbija pokušati da dođe do materijalnih dokaza i da izađe u javnost sa tim.

Vučić je upitao je i šta se dešava sa osobom pod imenom Fljorin Ejupi, koji je iz Kosovske Mitrovice otišao put Tirane, do aerodroma Rinas na dan ubistva Ivanovića.

“On je, inače, pod prismotrom u Nemačkoj. To je ona osoba koja je podmetnula bombu pod autobus ‘Niš-ekspresa'”, naveo je Vučić.

Takode, pomenuo je još jedno ime u vezi sa ubistvom Ivanovića. Reč je o Edžmedinu Zekaju, “koji je promenio ime u Liraj Zekaj, i koji je na dan ubistva bio u Kosovskoj Mitrovici”.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak