Masovno čišćenje: Pauk pokupio 100 vozila na Ušću

Mondo 01.07.2019 15:31
Masovno čišćenje: Pauk pokupio 100 vozila na Ušću


'Parking servis' sproveo je još jednu veliku akciju uklanjanja oko 100 nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na beogradskom Ušću.U vanrednoj akciji su, između ostalih, dizalicama "pauk" preneti i luksuzni automobili i džipovi, što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati.

Direktor "Parking servisa” Andrija Čupković je u izjavi za agenciju Tanjug apelovao na vozače da poštuju propise.

"Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina zaredom da u Beogradu nema zaštićenih i da smo mi stranka koja uvodi red. Na osnovu naloga MUP-a i inspekcije, uklanjaju se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici, rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sacuvamo", rekao je Čupković.

On je naglasio da više neće biti bahatog parkiranja, ni nepoštovanja pravila.

"Nije naš cilj samo da napravimo parkove poput ovog na Ušću, već i da sačuvamo sve to što smo napravili. Nećemo dozvoliti da bahati pojedinci džipovima tokom noći uništavaju parkove u kojima se igraju naša deca tokom dana", dodao je on.

Kako je istakao Čupković, to što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen.

"Uz veliku podršku Uprave grada Beograda s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, možete biti uvereni da će se u Beogradu znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema”, rekao je Čupković.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak