Darko Lazić izveo naslednika iz porodilišta: Sina sam želeo ceo život

Novosti 29.06.2019 19:12
Darko Lazić izveo naslednika iz porodilišta: Sina sam želeo ceo život


Ponosni tata došao je po bebu i verenicu, koja mu je početkom nedelje ispunila jednu od najvećih želja. Istetovirao ime dečaka na bicepsuPOPULARNI pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su u ponedeljak ponosni roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksej. Kako je Darko tada potvrdio, Marina se porodila prirodnim putem, a kako se ona i beba osećaju dobro, došlo je vreme da srećna porodica krene kući.

Darko je ovog jutra nasmejan stigao u porodilište "Narodni front", kako bi svoju verenicu i naslednika izveo iz porodilišta i poveo u svoj rodni Brestač.

Marina je izašla sa širokim osmehom na licu, vidno srećna i zadovoljna, a svoju radost nije skivao ni popularni pevač koji je nosio svog sina.

Oni su se kratko obratili novinarima, a zatim seli u svoj automobil i otišli u svoj dom, koji je sada bogatiji za još jednog člana.

- Idemo kući hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je Lazić, a zatim seo u automobil i sa svojim najdražima se uputio u rodni Brestač.

Darko Lazić izveo naslednika iz porodilišta: Sina sam želeo ceo život

Inače, pevač je brojnim tetovažama na telu dodao još jednu – ime naslednika. On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju gde se jasno vidi tetovaža imena sina na bicepsu. Njegovi pratioci su samo nizali komentare oduševljenja zbog onoga što je Lazić uradio nedelju dana nakon rođenja naslednika.

Darko Lazić izveo naslednika iz porodilišta: Sina sam želeo ceo život

Podsetimo, Darku je ovo drugo dete. Iz braka sa pevačicom Anom Sević ima petogodišnju ćerkicu Lorenu.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak