Iz provoda u smrt: Jezivi detalji tragedije u Subotici

Blic 29.06.2019 13:49
Iz provoda u smrt: Jezivi detalji tragedije u Subotici


Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.Prema nezvaničnim informacijama telo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Kako saznajemo, mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.

Železnička stanica u Subotici
Železnička stanica u Subotici

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

- Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao – kažu u školi.

TRAGEDIJA U SUBOTICI Mladić se popeo na teretni vagon, pa poginuo od STRUJNOG UDARA

Mladić O. Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

- Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku.  Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice Ćuk.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak