Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan

Novosti 27.06.2019 17:28
Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan


Kažu da je pre tačno 30 godina inženjerima i dizajnerima „Tojote“ naloženo da naprave automobil koji će biti bolji od „Mercedesa“. I tako je počela priča o „Leksusu“Kažu da je pre tačno 30 godina inženjerima i dizajnerima „Tojote“ naloženo da naprave automobil koji će biti bolji od „Mercedesa“. I tako je počela priča o „Leksusu“. Ovaj brend je poodavno priča za sebe i postavlja visoke standarde na radost svojih kupaca ..

Veliki jubilej, “Leksus“ će proslaviti posebnim prezentacijama na „Chantilly Arts & Elegance Richard Mille“, jednom od evropskih najluksuznijih proslava automobila, umetnosti i životnog stila, 30. juna. Aktivnosti će uključivati finale takmičenja „Lexus Art Car“, prezentaciju studije novog LC koncepta kabrioleta s otvorenim krovom i evropsku premijeru novog „RX SUV“.

Lexus RX

Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan


Leksus“ je zvanični partner petog izdanja ovog događaja, koji se održava u formalnim prostorijama srednjevekovog dvorca „Château de Chantilly“ u Francuskoj, 50 km severno od Pariza. Međunarodno je priznat kao istorijska i elegantna izložba za najfinije klasične, moderne i konceptne automobile, s takmičenjima za najbolje izložene automobile, paradom „Najlepših automobila na svetu", aukcijom i drugim aktivnostima i događajima za proslavu „art de vivre à la Française” – suštine francuskog načina života. Kao događaj posvećen luksuzu, stilu i umetnosti izrade, savršeno je okruženje za proslave godišnjice kompanije Lexus.


Lexus UX

Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan


Hiljade posetilaca će odlučivati o pobedniku takmičenja Lexus UX Art Car. Četiri jedinstvena primerka novog kompaktnog krosovera biće izložena, pri čemu svaki od njih služi kao trodimenzionalno platno da bi umetnici istraživali ideje i emocije koje automobil i njegov dizajn izazivaju, iznutra i spolja. Takmičenje je dodatni primer toga kako je Leksus pored automobila postao i luksuzni brend koji istražuje nove oblasti životnog stila, dizajna i kreativnost„Leksus“ LC kabriolet je imao svoju svetsku premijeru u Detroitu početkom ove godine i predstavljen je kao studija za novi LC glavni model s otvorenim krovom. Konceptni automobil je dizajniran na temu „vrhunske lepote" u svakom detalju, od brisača do glatkih kontura zadnjeg dela. 

Chantilly Arts & Elegance Richard Mille“ biće domaćin evropske premijere novog i revidiranog luksuznog SUV modela Lexus RX. Obnovljeni model sadrži poboljšanja eksternog stilizovanja i promene na sistemima oslanjanja i kočenja, radi unapređenja kvaliteta vožnje, preciznosti upravljanja i odziva na komande s upravljača. Novi RX je takođe prvi model na svetu koji poseduje LED BladeScan tehnologiju za Adaptive High-beam sistem prednjih svetala.


Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan


Novi RX će biti izložen pored novog ES sedana, „RC F Track Edition“ sportskog kupea i poznatog i retkog modela „Lexus LFA supercar“.


Kabriolet šlag na torti: Luksuzni „leksus“ obeležava 30. rođendan

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak