Senidah je bila glavna zvezda događaja, na kome se pojavila u „oversize“ kombinezonu, i još jednom pokazala da ona postavlja pravila kada je odevanje u pitanju. Brojne novinarske ekipe želele su da razgovaraju sa njom, s obzirom na to da je ovo bio njen prvi susret sa medijima nakon što je, u martu, javnosti predstavila svoj prvi album „Bez tebe“ u izdanju Bassivity Digital. Nakon toga, Senidah je objavila i singlove „Mišići“ i „Sve bih“, koji su u vrhu slušanosti na regionalnim top listama.

„Hvala što me pratite. Ja ću vam dati sve, još muzike, toliko da nećete moći bez mene.“, kroz smeh je izjavila poznata pevačica.

Dok se njeni novi hitovi neprekidno vrte na radio stanicama širom regiona, Senidah se sprema za svoj sledeći veliki nastup pred publikom u Srbiji. U petak, 28. juna, ona će nastupiti na velikom „Tuborg OPEN“ koncertu, u Novom Sadu, a pored nove regionalne zvezde, publiku će, ovom prilikom, razmrdati i Coby, jedan od vodećih artista velike muzičke kampanje koja okuplja muzičare različitih žanrova pod univerzalnu kapu muzike i provoda. 

Još jedna nagrada: Senidah je nova regionalna zvezda

Pored Senidah i Cobija, koji će izvesti svoje najveće hitove, na velikom koncertu na Novosadskom sajmu nastupiće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević i „Bege fank“, a najavljen je i niz aktivacionih zona i dodatnih sadržaja.