Živeo dvostruki život: Pamela Anderson optužila fudbalera - Varao me je dve godine

Mondo 25.06.2019 18:45
Živeo dvostruki život: Pamela Anderson optužila fudbalera - Varao me je dve godine


Slavna glumica objavila je na društvenim mrežama detalje preljube u vezi sa fudbalerom Adilom Ramijem.Defanzivac Marseja Adil Rami do nedavno je bio u vezi sa glumicom Pamelom Anderson, a nakon raskida, legendarna holivudska diva otvorila je dušu na Instagramu.

Ona je postavila fotografiju sa Marokancem uz ozbiljnu posvetu gde ga optužuje da ju je varao dve godine.

Pamela se putem Instagrama emotivnom porukom obratila pratiocima, a u njoj je otkrila detalje koji se skrivaju iza ovog prekida. Naime, prema njenim rečima, Rami ju je varao čak DVE godine s drugom ženom!

"Teško je ovo prihvatiti. Poslednje dve godine mog života bile su velika laž. Bila sam prevarena, naveo me da mu poverujem da smo u velikoj ljubavi? Živeo je dvostruki život. Šalio se kako drugi igrači varaju svoje supruge i nazivao ih je čudovištima. Ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolisati srce i um dve žene? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište. Kako sam mogla da pomažem tolikim ljudima, a nisam bila dovoljno pametna da pomognem sebi", istakla je Pamela u opisu slike gde je sa Adilom, a onda dodala:

"Narcisoidni ljudi se ne menjaju. Sociopate se ne menjaju. Ovo je moja najgora noćna mora, ali drago mi je da sam saznala istinu, ali ovo boli kao đavo. Razgovarala sam s njegovom bivšom. I nju je lagao", napisala je između ostalog Pamela u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak