Brnabić postaje članica SNS

Telegraf 25.06.2019 12:23
Brnabić postaje članica SNS


Predsednica Vlade Ana Brnabić postaće u naredniom periodu članica Srpske napredne stranke, prenosi Blic.Brnabić i Vučić sve češće razgovaraju o tome da premijerka treba da postane deo vladajuće partije i čak da preuzeme neku od vladajućih funkcija, piše "Blic" pozivajući se na izvore u vrhu SNS.

- Vučić je zadovoljan poslom koji je Brnabić obavila i rezultatima Vlade od kada je ona na njenom čelu. Dosta pričaju, pa su se tako dotakli i teme učlanjenja u SNS. To je do sada trebalo više puta da se dogodi, ali su uvek državničke obaveze predsednika i premiejrke tome stajale na putu - rekao je "Blicu" sagovornik iz vrha SNS.

Izvor blizak Vučiću i Brnabić ističe da je potpisivanje članske karte SNS "pitanje formalnosti" i da bi trebalo da bude ozvaničeno kada i sve ostale najavljene promene u stranci.

Brnabić je, podseća list, prošle godine rekla da razmišlja o učlanjenju, a na pitanje da li je posle godinu dana "imala dovoljuno vremena da razmisli i prelomi", rekla da "ima najbolje moguće mišljenje" o SNS.

Brnabić je za "Blic" rekla da je SNS stranka koja je vođena Aleksandrom Vučićem sprovela najteže i najhrabrije reforme u našoj zemlji" i da ju je stranka podržala "kada mnogi drugi ne bi".

- Danas mogu da vam kažem da volim i poštujem ovu stranku i da se nadam da će me prihvatiti kao svoj deo - rekla je Brnabić za "Blic".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak