Holivudski glumac neprepoznatljiv: Metju Peri raščupan i prljav šeta ulicom

B92 24.06.2019 16:27
Holivudski glumac neprepoznatljiv: Metju Peri raščupan i prljav šeta ulicom


Metju Peri (49) zvezda serije 'Prijatelji', snimljen je u javnosti prvi put nakon dve godine.Fotografi su ga slikali u Njujorku, a njegova pojava mnoge je zabrinula.

Legendarni Čendler ulicom je šetao u prljavoj odeći, raščupan, tužnog lica, neisečenih noktiju i vidno mršaviji, piše Dejli mejl.

Holivudski glumac neprepoznatljiv: Metju Peri raščupan i prljav šeta ulicom

Glumac je godinama unazad javno govorio o borbi protiv zavisnosti i depresiji, pa su oni koji su ga videli u ovom izdanju, zaključili da i dalje ima problema sa zdravljem.

Glumac je postao zavisnik alkohola i lekova još dok je snimao seriju ''Prijatelji'', a na rehabilitaciju je prvi put otišao još 1997. godine.

Pre šest godina otvoreno je pričao o svojim bitkama.

''Snimao sam 'Prijatelje' od svoje 24. do 34. godine, bio sam u centru pažnje medija i publike, bio sam svuda. Iz perspektive javnosti, činilo se kao da sam imao sve, ali bio sam tada jako usamljen jer sam već onda bio zavisnik alkohola'', rekao je.

Metju je devedesetih godina činio omiljenu šestorku u vrlo popularnoj seriji zajedno sa kolegama, između kojih su igrale i glumice Dženifer Aniston i Kurtni Koks.

Peri u filmu nije glumio od 2009. godine kad se pojavio u ''17 Again'' sa Zakom Efronom, a među poslednjim serijama u kojima je igrao, mogli smo da ga vidimo u ''Mr. Sunshine'', ''Go On'' i ''The Good Wife'', ali novijih uloga nije imao do 2017. godine.

Smiješnik na televiziji, koji je prošle godine proveo tri mjseca u bolnici zbog puknutog creva, viđen je na odeljenoj odeći i imao je veliki trag na desnom obrazu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak