Isplivalo telo studenta iz Loznice: Nesrećni mladić pronađen na majčin rođendan

Kurir 23.06.2019 13:27
Isplivalo telo studenta iz Loznice: Nesrećni mladić pronađen na majčin rođendan


U subotu popodne pronađeno beživotno telo studenta Pavla Grujića za kojim se tragalo od utorka kada je nestao plivajući u DunavuTelo Pavla Grujića (21) iz Loznice, Studenta novosadskog fakulteta FTN, isplivalo je juče nešto posle 14 časova iz Dunava na divljoj plaži na Oficircu u Petrovaradinu.

Nakon što je telo pronađeno, otac tragično nastadalog mladića identifikovao ga je, a telo je preneto i preneto na obdukciju na Institutu za sudsku medecinu.

Inače, da tuga bude još veća, nesrećan mladić, sin jedinac, pronađen je na majčin rođendan.
 
Podsetimo, u utorak, 18.juna, Pavle je sa drugom ušao u reku Dunav, na Keju Žrtva racije, nedaleko od spomenika "Porodica" u Novom Sadu. Njih dvojica su plivali I kada su se vraćali ka obali, drug se u jednom trenutku okrenuo da vidi gde je Pavle, ali ga nije ugledao, pa je pomislio da se popeo na obližnji splav. Drug se, raspitivao kod ljudi na splavu, koji su pretražili plovilo u potrazi za studentom.

Odmah je obaveštena policija, koja je zajedno sa žandarmerijom krenula u potragu. Pavlova majka Maja, tog dana je rekla za naš list, da ih je o Pavlovom nestanku obavestila je novosadska policija, a da je Pavlov otac, odmah otišao u Novi Sad. 

Pavle je, kako je rekla majka, zbog studija živeo u Novom Sadu, a iznajmljeni stan je delio sa jednim drugom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak