I zvanično kraj: Darko Lazić potpisao papire za razvod

Gloria 20.06.2019 12:02
I zvanično kraj: Darko Lazić potpisao papire za razvod


Ana Sević i Darko Lazić pre nekoliko dana i zvanično su okončali svoj brakU trenutku kada s verenicom Marinom Gagić broji sitno do dolaska na svet njihovog sina, pevač Darko Lazić je i zvanično stavio tačku na brak sa Anom Sević.

Par je početkom 2018. godine doneo odluku da se razvede, ali do okončanja braka nije došlo sve do sada jer bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore oko starateljstva nad zajedničkom ćerkom Lorenom.

– Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan – ispričao je nedavno Lazić za domaće medije.

Darko i Ana su očigledno ipak uspeli da pronađu zajednički jezik i danas su potpisali papire za razvod.

– Upravo sam se razveo! Sad sam došao iz Beograda i Ana i ja smo se zvanično razveli. Sve je prošlo OK. Ona se složila , a i ja sam se složio, prošlo je u najboljem redu. Potpisali smo – rekao je pevač za “Blic” i dodao: – Ona ima svoj život već dugo, kao i ja, trebalo je to da uradimo još i ranije. Eto, kako je tako je i šta sad.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak