Katar Ervejs najbolja aviokompanija na svetu

Novosti 20.06.2019 12:53
Katar Ervejs najbolja aviokompanija na svetu


Kompanija 'Katar Ervejs (Qatar Airways) dobitnik je četiri nagrade "Skytrax World Airline Awards" koju glasanjem dodeljuju putnici aviokompanijama širom svetaKompanija "Katar Ervejs" (Qatar Airways) dobitnik je četiri nagrade "Skytrax World Airline Awards" koju glasanjem dodeljuju putnici aviokompanijama širom sveta, a ova kompanija dobila je i glavnu nagradu "Najbolja aviokompanija na svetu" čime je postala jedina aviokompanija u istoriji koja je ovo priznanje osvojila pet puta.

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, "Qatar Airways" je treću godinu zaredom proglašena najboljom aviokompanijom na Bliskom istoku, dok je priznanje "Najbolja biznis klasa na svetu" ponela četvrtu godinu zaredom.

"Činjenica da su za 'Skytrax' nagrade glasali putnici čini ih posebno značajnim za sve nas u industriji. Avioindustrija je veoma konkurentna oblast, i ovakva priznanja će nas motivisati za još vece uspehe i radujemo se što ćemo u narednim godinama proizvodima svetske klase prevesti milione putnika", rekao je izvršni direktor "Qatar Airways" grupacije Akbar Al Baker.

Nagrade "Skytrax World Airline Awards" uvedene su 1999. godine kako bi pružile globalnu ocenu zadovoljstva putnika koji glasaju u najvećoj anketi o zadovoljstvu putnika u avio saobraćaju.

Istraživanje je obuhvatilo više od 21 milion korisnika i preko 100 nacionalnosti.

Anketa je pregledana od strane "Skytrax" da bi se identifikovale IP adrese i informacije o korisniku, te izbrisali dupli glasovi, sumnjivi i neprihvatljivi unosi.

Uključeno je više od 300 aviokompanija iz celog sveta.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak