Seka Aleksić: Tačno je, za nas nema lepše stvari od ove!

Telegraf 18.06.2019 18:00
Seka Aleksić: Tačno je, za nas nema lepše stvari od ove!


Seka Aleksić (38) u blagoslovenom je stanju i čeka drugo dete!Kako saznajemo, pevačica koja iz braka sa Veljkom Piljikićem ima sina Jakova, radosne vesti saznala je snimanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" koju je snimala danas popodne, gde se i pohvalila da je u drugom stanju.

Aleksićeva je na samom početku trudnoće i odlično se oseća.

- Pa da, trudnoća je na početku... Srećni smo! Uz Božiju pomoć i uz našu najbolju doktorku Gocu Ivanović ponovo ćemo se ostvariti kao roditelji i nema lepše stvari za nas od ove - rekla je Seka za Pink.rs.

Podsetimo, Seka je njeno i Veljkovo prvo dete, sina Jakova, rodila 24. septembra 2016. godine, a par ga je dobio nakon duge i teške borbe za potomstvo.

Podsetimo, Seka i Veljko su sa procesom vantelesne oplodnje počeli godinu dana nakon dolaska sina Jakova na svet.

- Počeli smo sa pripremama, poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz. Voleli bismo da se što pre ponovo ostvarimo kao roditelji. Najverovatnije da će to biti početak naredne godine. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku Gocu Ivanović, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih - rekla je Seka 2017. godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak