Posteri koji su osvojili instagram: Art prints i slike češkog umetnika

Journal.hr 17.06.2019 19:07
Posteri koji su osvojili instagram: Art prints i slike češkog umetnika


Jan Skácelík je mladi češki umetnik čiji posteri su osvojili sve entuzijaste za uređenje interijera i u kratkom vremenu obišli ceo svet – putem Instagrama.Ako pratite profile s najlepšim "Insta domovima" sigurno ste na feedu primetili slike s raznim grafičkim i artističkim motivima. Najčešće su to neka geometrijska tela i obrisi koji podsećaju na ljudske oblike. 

Nakon završenih studija grafičkog dizajna Jan se odlučio upustiti u preduzetničke vode te otvorio studio Janskacelikart i puno radno vreme posvetio svojoj ljubavi, slikanju.

Prva kolekcija nastala je 2010. godine kao test projekat i ubrzo se pokazala kao pun pogodak. Razigrani posteri u toplim bojama lep su detalj u svakoj prostoriji.

Pogotovo sada u proleće kada mnogi renoviraju i osvežavaju svoj životni prostor. 

Šareni, vedri posteri brzo su pronašli put do zidova poznatih blogera i dizajnera enterijera. Trenutno na web-shopu postoje dve kategorije: Art Prints i Original Paintings.

Detalji u domu mogu u trenu napraviti veliku razliku, a ako govorimo o ukrašavanju zidova opcija je bezbroj. Pratili smo trendove i unazad nekoliko godina posteri su se istakli kao najveći hit. 

Art Prints su grafike koje dolaze u print izdanju i proizvode se u većim količinama. Ako želite imati unikat, zavirite u kategoriju Original Paintings i pronađite svog favorita. Ručno slikani posteri ipak su nešto skuplji, no barem ste sigurni da u domu imate zaista dobar umetnički komad.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak