Kako izabrati kupaći kostim

Novosti 17.06.2019 18:45
Kako izabrati kupaći kostim


Izbegavajte modele koji se sjaje jer ćete u njima izgledati još krupnije. Želite li da istaknete određeni deo tela, izaberite bikini živih boja, a za prikrivanje nedostataka tamnije nijanseMnogi već planiraju odlazak na more, a ono što će svako spakovati u kofer je kupaći kostim. Ukoliko ste punije građe, evo nekoliko saveta kakav bikini bi bio idealan za vas. Izbegavajte modele koji se sjaje jer ćete u njima izgledati još krupnije. Želite li da istaknete određeni deo tela, izaberite bikini živih boja, a za prikrivanje nedostataka tamnije nijanse.

Ženama tankog struka i jačih oblina najbolje pristaju minijaturni kupaći kostimi sa "trouglovima" na grudima ili jednodelni sa prorezom oko struka. Dobar izbor su i modeli sa dubljim gaćicama jer prikrivaju višak na stomaku. Ukoliko se opredelite za jednodelni kupaći kostim, poželjno bi bilo da ima otvorena leđa.

Kako izabrati kupaći kostim

Dame sa velikim grudima trebalo bi da izbegavaju gornji deo bikinija sa tankim trakama koje se vezuju oko vrata. Najbolji odabir su oni sa dubljim korpama. S druge strane, male grudi izgledaće bujnije u modelima sa umecima u korpicama, a dobrodošle su i jarke boje i ukrasi. Kod malih grudi i veće zadnjice najbolji izbor su gaćice trouglastog oblika koje se vezuju sa strane i gornji deo s umecima ili u obliku trake.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak