Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila

Novosti 17.06.2019 16:21
Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila


Danijela je danas, kako se veruje, najpre isekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprataDanijela je danas, kako se veruje, najpre isekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

- Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle - ispričao je jedan komšija.

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odneti u grob.

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Po dolasku s posla Dejana, oca tragično nastradale devojčice, je sačekao stravičan prizor. Očevici pričaju da je Dejan čupao kosu sa glave, i da je odvežen kolima Hitne pomoći.

Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila

Inače, Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama tata i ćerkica.

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

Šta se poslednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da li je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije.

Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila

Prema izjavama očevidaca, neposredno pre tragičnog čina, Danijela je govorila potpuno nepovezane rečenice, vrištala da su žene ugrožene, proste reči upućivala na račun muškaraca, a prema nekima čak spominjala i Kosovo...

Njeni drugari iz srednje škole su u neverici, kažu da je bila sjajan učenik i da je olako završila i fakultet.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak