Dnevni horoskop za 17. jun 2019.

SvetPlus 17.06.2019 11:14
Dnevni horoskop za 17. jun 2019.
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas se nećete baviti trivijalnim stvarima. Zaokupićete svoj um temama koje vam nude mogućnost da se nad njima duboko zamislite.

Ako ste slobodni, interesovaćete se za osobu koja je vrlo inteligentna i obrazovana. Zauzeti će sa svojim partnerom povesti zanimljive razgovore.

Razvijaćete novu poslovnu strategiju jer će vam se stara činiti prevaziđenom. Povedite malo više računa o svojim troškovima.

Bik 21.4.-21.5.

Svojoj široj okolini odavaćete utisak zatvorene, pa i misteriozne osobe. U kontaktu sa bliskim ljudima bićete prilično strogi i nepokolebljivi.

Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahteve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.

Bićete motivisani da radite onoliko koliko ste plaćeni. Možete biti uključeni u neke spletke i zameriti se pojedinim kolegama koje vam ni ovako nisu baš naklonjene.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da danas u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite jedan veliki posao.


Rak 22.6. - 22.7.

Okolnosti će od vas zahtevati da imate savršenu koncentraciju i da pritom budete prilagodljivi, što će vam biti teško da ispunite.

Ako ste slobodni imaćete mogućnost za ulazak u otvorenu vezu. Zauzeti će provesti miran i ne naročito interesantan dan kada je ljubav u pitanju.

Vaš minuli rad urodiće plodom, međutim, moraćete da se priviknete na nešto drugačije radne uslove. Nemojte se rasipati novcem.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete moći ničemu u potpunosti da se posvetite.

Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

Na poslu ćete puno toga stići da uradite, ali će vas konstantno pratiti osećaj da ste na nešto ipak zaboravili. Pribeležite sebi sve što vam je važno.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre potražiti u svom porodičnom domu.

Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.

Moraćete da ubrzate svoj tempo jer u suprotnom nećete stići da se izborite sa svim svojim poslovnim obavezama. Finansijski gledano, nećete imati nikakvih problema.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.

Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.

Uspevaćete da izađete na kraj sa brojnim obavezama koje su vam se u međuvremenu nagomilale. Bićete jako vredni i posvećeni svom poslu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražičete savete od bliskh ljudi koji će većinski biti raspoloženi da vam izađu u susret.

Ako ste u vezi, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.

Uz pomoć svog poslovnog partnera, danas ćete moći da ostvarite dobre rezultate na radnom mestu. Imaćete uspeha i na finansijskom planu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.

Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.

Pred vama je jedan uspešan poslovni dan. Sve što naumite možete lako ostvariti i to bez ičije pomoći. Međutim, malo će vas brinuti finansije.


Jarac 22.12.- 19.1.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da oseti.

Možete biti predmet ogovaranja. Neke kolege vam neće biti naklonjene, ali ni vi nećete pokušavati da im se dodvorite na bilo koji način.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Zračićete vedrinom, pa će danas mnogi poželeti da ostvare bliži kontakt s vama. I vi sami ćete itekako uživati u ovoj popularnosti.

Ako ste u vezi, očekuje vas puno lepih trenutaka u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će imati nekoliko udvarača i, pritom, biti skloni zaljubljivanju.

Ukoliko se bavite nekom kreativnom vrstom zanimaja, imaćete uspešan poslovni dan. Ostalima se neće puno raditi, pa će jedva čekati kraj radnog vremena.


Ribe 20.2.- 20.3.


Promenićete svoje planove i ciljeve. Možete steći utisak da je sve što ste dosad uradili bilo beskorisno. Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima.

Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta naporni voljenoj osobi. Slobodnima će se udvarati neko sa posla ko još nije sasvim zavredeo njihovo poštovanje.

Bićete uporni da sprovedete svoje poslovne zamisli, ali vam to neće tako lako poći za rukom. Imajte više sluha za predloge koje će vam uputiti vaši saradnici. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak