Stefan Živojinović: Brat i ja pijemo više od Brene i Bobe

Republika 15.06.2019 21:15
Stefan Živojinović: Brat i ja pijemo više od Brene i Bobe


Mladi pevač Stefan Živojinović održao je u četvrtak uveče nastup u Beogradu u prepunom lokalu, a za Srpski telegraf je otkrio da on i njegov brat Viktor Živojinović mogu da popiju više od svojih roditelja!Naime, Stefan je kazao da se nikada nije takmičio sa bratom u tome ko može više pića da popije, ali se našalio i objasnio da oni mogu da popiju mnogo više od Brene i Bobe.

- I brat i ja volimo provod, a u provodu se uvek malo popije. Nikada se nismo takmičili ko može više da cugne, a da ostane što trezniji, ali mislim da smo tu negde. Svakako je sigurno da više popijemo od mame i tate! Oni su sada u godinama i odmereniji. Mama, doduše, nikada nije mnogo pila. Nije ni tata, ali kada se nazdravlja zbog nekog lepog povoda ili se gustira čaša vina, tu svi učestvujemo ravnopravno - rekao je Stefan.
.
Stalno me mediji pitaju za Milicu, ali ne mogu ništa da vam kažem, sem da smo jako dobri drugari
Bez obzira na to što ga mediji povezuju sa pevačicom Milicom Pavlović, Živojinović ipak tvrdi da su oni samo prijatelji.

- Stalno me mediji pitaju za Milicu, ali ne mogu ništa da vam kažem, sem da smo jako dobri drugari. Poštujemo se i odlično se slažemo, ali nismo nikakav par - rekao je Stefan.

Kod Živojinovića se pojavila i voditeljka Bojana Ristivojević, zatim Filip Krajinović, njegov otac Boba Živojinović i brat Viktor, ali bez Brene, pa su uživali na Stefanovom nastupu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak