Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Čarobna ruska bajka

Novosti 15.06.2019 19:37
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Čarobna ruska bajka


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, trenutno uživaju u predivnim zajedničkim trenucima u Rusiji, što nije tako čest slučaj, pa su dani koje provode u Sankt Peterburgu još lepši i ispunjenijiJEDAN od najpopularnijih bračnih parova domaće javne scene, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, trenutno uživaju u predivnim zajedničkim trenucima u Rusiji, što nije tako čest slučaj, jer su, zbog poslovnih obaveza, često razdvojeni, pa su dani koje provode u Sankt Peterburgu, samim tim, još lepši i ispunjeniji, posebno iz razloga što je sa njima i njihova ćerka Nina, pa se ovaj boravak u jednom od najlepših gradova sveta, zaista, može nazvati ruskom bajkom, u kojoj uživa cela porodica.

Ivan je već dugo angažovan na ruskom tržištu, gde gradi uspešnu karijeru, i trenutno snima veliku televizijsku seriju „Kazanova u Rusiji“, u kojoj igra vodeću mušku ulogu.

Ipak, dani sa porodicom su nešto posebno i svemu daju drugačiju dimenziju:

- Zbog mojih snimanja često smo razdvojeni, a samoća, ponekad, i nije tako laka, pa su ovi dani sa Ninom i Jelenom za mene ogromna radost, koja me regeneriše i na privatnom i na poslovnom planu, u svakom smislu. Jedva sam čekao njihov dolazak i unapred isplanirao sve što ćemo videti i posetiti. Prezadovoljan sam što ćemo veći deo leta provesti zajedno u ovom magičnom gradu, jer je sreća potpuna samo kad se deli sa porodicom - kaže Bosiljčić.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Čarobna ruska bajka

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Čarobna ruska bajka

Jelena je često boravila u Moskvi, ali je ovo njena prva poseta Sankt Peterburgu, koji ju je ostavio bez daha:

- Dugo smo planirali ovaj put, ali je bilo teško uskladiti Ivanove i moje poslove i Ninine školske obaveze, pa smo sačekali jun, kada je tempo nešto lakši. Radovala sam se dolasku u Sankt Peterburg, ali, zaista, nisam očekivala da će me ovaj grad, na prvi pogled, toliko osvojiti i očarati. Neopisiva lepota na svakom koraku, koja se ne može rečima prepričati. Uživamo svim čulima i ovo su predivni trenuci i uspomene koje se ne zaboravljaju. Ivan je ovde već dugo i boljeg vodiča ne bismo mogli ni da zamislimo, jer svakodnevno otkrivamo nešto novo. Nina je presrećna jer smo svi na okupu, i kao i ja, opčinjena je duhom, atmosferom i lepotom ovog grada- iznosi svoje impresije, za Novosti Online, jedna od naših najboljih pevačica. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak