Đurić: Ne plašim se pretnji Jeremića, Đilasa, Obradovića

RTV 14.06.2019 15:27
Đurić: Ne plašim se pretnji Jeremića, Đilasa, Obradovića


Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić poručio je danas Jeremiću, Đilasu i Obradoviću da se njihovih pretnji niko ne boji, a najmanje predsednik Aleksandar Vučić."Još jednom im poručujem da se ne plašimo ni njihovih vešala i motornih testera, niti njihovih pretnji prevratima i revolucijama, jer novcem, kojeg očigledno imaju na pretek, može se kupiti lagodan život, ali ne može se kupiti poverenje i podrška građana", istakao je Đurić u saopštenju.

On dodaje da su Jeremić i njegovi partneri doneli na ovdašnju političku scenu vešala i motorne testere, u naivnom verovanju, kako kaže, "da će svima nama koji se borimo za normalnu i pristojnu Srbiju zaklecati kolena i da ćemo pobeći glavom bez obzira od njihove snage i siline".

Đurić kaže da o revolucijama i oružanim prevratima mogu da pričaju po kafanama ili pod šatorom, i da se "junače" po opozicionim medijima i društvenim mrežama, da "istrajavaju u samozavaravanju da su mnogo silni i moćni".

"Mi ćemo, predvođeni predsednikom Vučićem, nastaviti da našu zemlju činimo bogatijom i uspešnijom", poručio je Đurić, saopštila je SNS.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak